شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

وزیر خارجه صهیونیست‌ها:تهران قصدی برای بازگشت به توافق هسته‌ای ندارد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیدار با نماینده آمریکا در امور ایرانمدعی شد ایران قصدی برای بازگشت به توافق هسته‌ای ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 15
کد خبر: ۱۰۹۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با «راب مالی» نماینده آمریکا در امور ایران دیدار کرد.

به گزارش «یدیعوت آحارونوت»، لاپید در این دیدار بار دیگر ادعای رژیم صهیونیستی درباره ایران را تکرار کرده و گفت که ایران با مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای خود به دنبال خرید زمان بوده و موضوع پیوستن مجدد به توافق هسته‌ای سال 2015 دیگر مطرح نیست.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرد که ایران هیچ قصدی برای بازگشت واقعی به توافقی که دولت ترامپ در سال 2018 به صورت یکجانبه از آن خارج شد را ندارد.

مالی در جریان سفر خود به سرزمین‌های اشغالی با «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و «دیوید بارنیع» رئیس موساد نیز دیدار خواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها، رابرت مالی با «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیداری نخواهد داشت.

قرار است که نشست ایران و گروه 4+1 برای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ایران روز هشت آذرماه در وین اتریش برگزار شود.

دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.

تاکنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است. یکی از زمینه‌های اختلاف در این مذاکرات اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا  بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمی‌تواند درباره عدم خروج دوباره دولت‌های بعدی آمریکا از برجام بدهد.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز چند روز پیش با بیان اینکه در میز مذاکرات وین آماده نیل به توافق خوب هستیم، نوشت: بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات یک اصل مهم و راهگشا است./فارس

ارسال نظر